Zorgkluis heeft haar PGO gecertificeerd!

Van wie is de website?


Zorgkluis BV is eigenaar van de website. De volledige naam en adresgegevens van het zijn:

Zorgkluis BV
Lavendelheide 11b
9202 PD  Drachten

Wat is belangrijk?
Zorgkluis B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62862111.
Het BTW-nummer van Zorgkluis is: NL854988154B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?
Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is . Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Alle informatie op de website is van Zorgkluis. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo's, hierop hebben wij auteursrechten. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.zorgkluis.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. U moet eerst toestemming aan Zorgkluis vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.

Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

De informatie op de website is bedoeld voor Nederland.

We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.