Zorgkluis heeft haar eerste PGO’s klaar!
De MedischeKluis en Bijnier App

dinsdag, 28 augustus 2018 14:24

Zorgkluis heeft zich gekwalificeerd als kandidaat deelnemer van MedMij. Nadere berichten volgen.

dinsdag, 07 augustus 2018 09:44

Voor mensen met een bijnieraandoening.

Nu geschikt voor EPIC ziekenhuizen. Academische centra die gebruik maken van het EPD van EPIC kunnen hun patiëntenzorg / bijnierzorg onmiddellijk verbeteren door patiënten de Bijnier app te laten gebruiken. Het enige wat men moet doen is een downloadbutton op de patiëntenpagina van de website te zetten. De app helpt de samenwerking tussen de verpleegkundig specialist en de patiënt met betrouwbare informatie op het juiste moment. Voor zowel de verpleegkundig specialist als de patiënt is dit nieuw en vergt training en coaching. Het aantal patiënten is klein en daarmee is de implementatie van de app goed te managen en een best practice voor andere patiëntengroepen.

Voor meer informatie zie www.bijniernet.nl

maandag, 06 augustus 2018 14:39

Een patiënt weet zelf het beste wat hij slikt.

Het is voor het eerst mogelijk dat patiënten digitaal toegang krijgen tot de eigen medicatiegegevens, zoals die bekend zijn in het Landelijk Schakelpunt.
Met de MedischeKluis app krijgen patiënten zelf de beschikking over een eigen compleet en actueel medicatiedossier. De patiënt kan met zijn smartphone eigen medicatiegegevens via het Landelijk Schakelpunt uit het IT-systeem van de apotheek en huisarts downloaden.

Voor meer informatie zie  www.medischekluis.nl

Kijk hier naar een voorbeeld uit de praktijk