Zorgkluis heeft haar PGO gecertificeerd!

maandag, 23 december 2019 16:31

Donderdag 12 december werden in het bijzijn van minister Bruins van VWS de eerste medicatiegegevens uitgewisseld tussen apothekers en patiënt. Een van de geselecteerde patiënten van Apotheek Asten liet hem zien hoe zij haar gegevens eenvoudig en veilig kan ophalen en beheren met haar telefoon. De persoonlijke gezondheidsomgeving van ZorgKluis is een app, die gekwalificeerd is voor alle MedMij gegevensdiensten.

Lees het volledige bericht op de website van MedMij of in Computable:

Eerste succesvolle gegevensuitwisseling in Asten en Zoetermeer

Patiënten halen medicatiedata op in PGO

 

dinsdag, 28 augustus 2018 14:24

Zorgkluis heeft het MedMij-label gehaald! Als je het MedMij-label ziet, dan weet je dat jouw gezondheidsgegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden en dat daarbij voldaan wordt aan de hoge eisen die MedMij daaraan stelt.

MedMij is de Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en mensen die zich vanwege hun beroep met jouw gezondheid bezighouden.
Iedereen die aantoonbaar aan MedMij voldoet, mag het MedMij-label gebruiken.

 

dinsdag, 07 augustus 2018 09:44

Voor mensen met een bijnieraandoening.

Nu geschikt voor EPIC ziekenhuizen. Academische centra die gebruik maken van het EPD van EPIC kunnen hun patiëntenzorg / bijnierzorg onmiddellijk verbeteren door patiënten de Bijnier app te laten gebruiken. Het enige wat men moet doen is een downloadbutton op de patiëntenpagina van de website te zetten. De app helpt de samenwerking tussen de verpleegkundig specialist en de patiënt met betrouwbare informatie op het juiste moment. Voor zowel de verpleegkundig specialist als de patiënt is dit nieuw en vergt training en coaching. Het aantal patiënten is klein en daarmee is de implementatie van de app goed te managen en een best practice voor andere patiëntengroepen.

Voor meer informatie zie www.bijniernet.nl